Vi som arbetar på Apalby förskola

Susanne Borg, Förskolechef/Förskollärare/ägare. susanne@apalbyforskola.se

Madeleine Nilsson,  Ägare/ Barnskötare/Ekonom, Kost och Näringsrådgivare, Kock samt med i styrelsen för Rädda Barnen.
madeleine@apalbyforskola.se

Elsa Amare, Barnskötare
elsa@apalbyforskola.se

Vania Ström, förskollärare,
vania@apalbyforskola.se

Catrin Christiansen, Barnskötare,
catrin@apalbyforskola.se

Linda Gullberg, förskollärare,
linda@apalbyforskola.se

Rebeca Berg, barnskötare
rebeckab@apalbyforskola.se

Rojda Abdalla, barnskötare
rojda@apalbyforskola.se

Bitte vigren, kök
bitte@apalbyforskola.se

Mailadress till förskolan är info@apalbyforskola.se

Vi som äger Apalby förskola heter Susanne Borg och Madeleine Nilsson.

Under en längre tid har vi haft funderingar på att starta vår egen förskola och nu äntligen har drömmen förverkligas. Vi hoppas att ni som föräldrar verkligen känner er extra välkomna till oss och speciellt nu när vi fortfarande är i uppstarten av förskolan. Det är nu, som vi tillsammans med er, formar denna förskola och ger era barn en underbar vardag att minnas, den dagen de börjar i skolan.

Vår personal

Eftersom vi hade arbetat många år inom förskolan inom olika områden, både privat och kommunal regi. Har vi mött härliga kollegor. Nu har vi fått möjlighet att anställa några dessa, några är förskollärare och några är barnskötare. Vi tillsammans, är som en blombukett, där varje blomma är unik. Vi vet att vi tillsammans kommer göra det bästa vi kan, för att ni som förälder ska känna er välkomna och att era barn ska ha en bra förskoletid hos oss på Apalby förskola.